Author Topic: Upgrading memory not working aspire one D255e  (Read 939 times)

Offline firewall

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Upgrading memory not working aspire one D255e
« on: June 18, 2018, 03:48:13 PM »
Mga master I need your help . I upgrade my laptop aspire one D255e memory from 1gb to 2gb . DDR3 2GB 1066Mhz PC3-8500s if this memory is compatible to my laptop . because when I install not working I don't know what is the problem.

Offline jeremypv

  • Member
  • **
  • Posts: 1016
    • jeremypv.net
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #1 on: June 18, 2018, 06:35:29 PM »
verify if the RAM is actually working first...
jeremypv

Offline firewall

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #2 on: June 18, 2018, 07:05:40 PM »
its working sir ... when I replace the hard drive not blinker

Offline firewall

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #3 on: June 18, 2018, 10:15:41 PM »
mahina ang reply sa forum na ito nasaan kaya mga expert dito . Hindi ako makakauha ng kasagutan sa tanong ko

Online bravoexo

  • Member
  • **
  • Posts: 3310
  • PeopleSoft
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #4 on: June 19, 2018, 02:44:51 AM »
how did you verify that the 'new' ram module you got works?  (not the aspire one, but the memory module)
i9-9900K, Aorus Z390 Master, Aorus RGB 32Gb DDR4-3200, GTX ASUS ROG Strix 1080 SLI, Samsung 970 M2 512Gb, Crucial MX100-512Gb SSD, Sandisk Ultra II 960Gb SSD, F1 1Tb, Sony KDL 43X8500G, GMX 2.1, Lian-Li PC-011 Air, Corsair H150i Pro, Corsair LL-120x6, Lian-Li RGB Cables, G502

Offline firewall

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #5 on: June 19, 2018, 07:08:23 AM »
its tested before I buy

Online theDUD3

  • Member
  • **
  • Posts: 2736
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #6 on: June 19, 2018, 11:06:41 AM »
its tested before I buy
It may work on their system but that does not guarantee it's compatible with yours.
Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk Plus | 2x8GB GSkill FlareX DDR4 3200 CL14 @ 3800Mhz CL16 | GTX 1070 Ti | Samsung 960 Evo 250GB M.2 NVMe + Samsung 850 Evo 250GB SSD  + 6TB HDD | 27" Dell U2713H IPS @ 2560x1440 | Logitech G512 Mechanical Keyboard | Logitech G304 Wireless Gaming Mouse

Online bravoexo

  • Member
  • **
  • Posts: 3310
  • PeopleSoft
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #7 on: June 19, 2018, 12:13:40 PM »
Bring it back to the place you brought it from and bring your Aspire One with you.
i9-9900K, Aorus Z390 Master, Aorus RGB 32Gb DDR4-3200, GTX ASUS ROG Strix 1080 SLI, Samsung 970 M2 512Gb, Crucial MX100-512Gb SSD, Sandisk Ultra II 960Gb SSD, F1 1Tb, Sony KDL 43X8500G, GMX 2.1, Lian-Li PC-011 Air, Corsair H150i Pro, Corsair LL-120x6, Lian-Li RGB Cables, G502

Offline splerdu

  • Veterans
  • Member
  • ***
  • Posts: 7704
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #8 on: June 19, 2018, 12:13:47 PM »
Baka naman maalikabok lang yung RAM slot kaya di malinis ang contact. Hipan mo! heheh
fhtagn

Offline wheelee

  • Member
  • **
  • Posts: 3946
  • Nobody's tomorrow is guaranteed
    • https://www.livestocksbusiness.com/wheelee
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #9 on: June 19, 2018, 03:04:09 PM »
madali lang naman isalpak - sana dinala mo sa pinagbilhan mo usually ganon ang process para ma sure na compatible nga sa unit mo yung ram
take the 2 month challenge & double your funds just like I did!

https://www.livestocksbusiness.com/wheelee

Offline firewall

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #10 on: June 19, 2018, 09:03:26 PM »
@splerdu yon dati naman ok siya 1gb nga lang upgrade ko siya sa 2gb ayaw ..so ibig sabihin hindi siya maalikabok

Offline firewall

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Upgrading memory not working aspire one D255e
« Reply #11 on: June 19, 2018, 09:05:49 PM »
@wheelee baka nga hindi siya compatible kaya ayaw siyang gumana . Yon nga iniisip ko pero kaysa naman siya sa slot ng RAM