Author Topic: POS Setup Questions  (Read 394 times)

Offline egzbuen

  • Member
  • **
  • Posts: 810
POS Setup Questions
« on: March 01, 2017, 05:03:05 PM »

Assuming you are operating a business that requires a POS. The business has 2 separate rooms which are 15 to 20 meters apart. You want only 1 POS to be used as they share the same items for sale not to mention inventory. 

1. Can I just use 1 POS and then 1 touchscreen in room A and another touchscreen in room B?
2. If yes, what sort of hardware would I need?
3. Again, if yes, would I have a problem with the distance between the 2 rooms?
4. Again, if yes, if room A is currently using it, the touchscreen in room B will see the actions being done by room A?

In case the above is doable, I was just thinking that, being able to save on cost as you don't have to buy another machine, both rooms shall be using the same POS. The cashier or attendant would simply have to wait or pause for a few seconds to make sure the other room isn't using it.

Pardon the question if it has been answered or if it sounds iffy

Thanks

Sent from Nokia 3210

AMD X2 7750 Black Edition
Asus M3A78-CM
PC 4670 gddr3 512mb
8gb DDR800
2tb Seagate
4tb Seagate
4tb Seagate
LG 22x DVD writer

A64 - 3500+
KN1 SLI Extreme
Palit 7300GT 256mb
1GB Kingston ddr400
500GB Seagate SATA II
200GB Seagate IDE
LG DVD Writer LS

Dell Inspiron Notebook
Intel Core Duo

Offline egzbuen

  • Member
  • **
  • Posts: 810
Re: POS Setup Questions
« Reply #1 on: March 08, 2017, 12:54:14 AM »
Anyone?

Sent from Nokia 3210

AMD X2 7750 Black Edition
Asus M3A78-CM
PC 4670 gddr3 512mb
8gb DDR800
2tb Seagate
4tb Seagate
4tb Seagate
LG 22x DVD writer

A64 - 3500+
KN1 SLI Extreme
Palit 7300GT 256mb
1GB Kingston ddr400
500GB Seagate SATA II
200GB Seagate IDE
LG DVD Writer LS

Dell Inspiron Notebook
Intel Core Duo

Offline Capcom

  • Member
  • **
  • Posts: 1885
Re: POS Setup Questions
« Reply #2 on: March 08, 2017, 07:41:56 AM »
POS printer?
Intel Core i5 2500, Asrock B75 , 8gb Crucial Ballistix , Palit GTX950 2GB , 80Gb Samsung EVO  ,2x3tb Seagate SV35, Razer Krait , FSP Aurum 600w

Offline friendlyfire

  • Member
  • **
  • Posts: 1781
  • Brrrrrrr!!!
Re: POS Setup Questions
« Reply #3 on: March 08, 2017, 11:32:27 AM »
i saw a POS  using an android smartphone
I love the smell of napalm in the morning!

Offline acerondarius

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: POS Setup Questions
« Reply #4 on: March 13, 2017, 11:38:19 PM »
It depends on your POS software provider, but in our POS, YES you can use multiple terminal as you can at a minimal cost.


It can setup as LAN or Wireless configuration.