Author Topic: K7S5A onboard sound problem  (Read 1554 times)

Offline macky

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 6
K7S5A onboard sound problem
« on: May 25, 2002, 12:15:47 PM »
I installed renegade on winme. When I play the game, the sound goes out just in the introductory movies. If you skip it, there will be no sound in the gameplay.... Same thing happens when i play simcity3000.... I have installed the latest drivers naman...

avengeR

  • Guest
K7S5A onboard sound problem
« Reply #1 on: May 25, 2002, 01:15:12 PM »
with your rig specs, there's a bottleneck. You see, AC97-based sound solutions like the one on the K7S5A tend to sap more CPU cycles when you run sound-intensive programs like games... i've seen this phenomenon wherein a friend of mine plays CS on a PIII

Offline bE@r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • http://www.bernardteofilo-ocampo.com.ph
K7S5A onboard sound problem
« Reply #2 on: May 25, 2002, 01:20:16 PM »
flash your BIOS with the latest one(020429)........ nangyari din yan sa computer ng friend ko at naayos ng finlash ko yung BIOS nya nung 020206 version.

Offline macky

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 6
K7S5A onboard sound problem
« Reply #3 on: May 25, 2002, 11:31:36 PM »
naflash ko na sa latest bios... ganun pa rin... siguro new sound card na lang... kahit yung mga chipipay sa tabi-tabi na lang basta may tung... 2.1 lang naman speakers ko....

Offline macky

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 6
K7S5A onboard sound problem
« Reply #4 on: May 25, 2002, 11:34:43 PM »
nagatatka din ako nung sa winxp ako naginstall and played the game eh ayos naman....

Offline dean

  • Administrator
  • Member
  • *
  • Posts: 3760
    • http://www.pinoypc.net
Re: K7S5A onboard sound problem
« Reply #5 on: November 03, 2019, 02:18:29 PM »
there are usb sound "cards" available for cheap so maybe you can give that a try
Make yourself heard
Portable Strobist Kit for Rent!
Includes: 2in1 shoot thru/reflective umbrella, lightstand, RF trigger/receiver, 8pcs AA sanyo eneloop, nissin di622, gel filters

Offline jojitb

  • Member
  • **
  • Posts: 1864
    • http://
Re: K7S5A onboard sound problem
« Reply #6 on: November 07, 2019, 05:22:41 PM »
damn, WinME! I remember that. But Win2k was already available then and it rocked.